/ / כיצד למחוק את "צור" הדף?

כיצד למחוק את הדף 'צור קשר'?

מחק את "צור" דף די קל -אתה רק צריך לדעת איך. לאחר שעשית זאת, כמובן, אתה יכול לשחזר אותו מאוחר יותר, מבלי לאבד את הרשומות על הקיר, אין תמונות - שום דבר בכלל! אגב, מי מחליט לקחת את הצעד הזה כמעט תמיד לחזור לרשת החברתית "VKontakte" די מהר.

מחיקת דף היא פשוטה מאוד: בתפריט "הגדרות שלי" אתה צריך לגלול את הדף לתחתית, השורה האחרונה היא הביטוי "אתה יכול למחוק את הדף שלך". לחיצה על זה, המשתמש מקבל לתפריט עם אינדיקציה של הסיבה מדוע הוא רוצה למחוק את "VKontakte" הדף. ישנן מספר אפשרויות לכל טעם!

באופן מוזר, כאשר אתה בוחר כל תפריט בעבור הערה כי, יחד עם ההודעה על מחיקת הדף, יוצג ב עדכון החדשות לחברים, מופיעה הודעה קומית קצרה, אשר ניתן להחליף את ביטוי של העבודה שלך או נמחק לחלוטין.

לכן, כאשר אתה בוחר את התפריט "יש לי עודדף ", נאמר כי הפרופיל נוצר עבור הכלב של המשתמש, אבל עכשיו חיית המחמד גדלה כל כך חכם שהוא יכול לרשום את עצמו ברשת החברתית עצמו. התפריט השני מסביר את הטיפול של המשתמש על ידי העובדה שהוא לא יכול לחיות בשמחה ובשמחה כל עוד יש לו דף ברשת החברתית, וגם מאחלת הנותרים "חלש רצון ירקות" מזל טוב.

מחק דף באיש קשר
הבחירה השלישית: "יש יותר מדי חומרים בלתי מקובלים במגע" - ישעשע את חבריו של המשתמש שהוסר עם ההודעה כי עכשיו יש לו מספיק חומרים פורנוגרפיים פיראטיים, כך שהוא כבר לא צריך פרופיל שלו ברשת החברתית. ואכן, בנוסף לעובדה כי "VKontakte" הוא אחד הפופולריים ביותר soc. רשתות, הוא עדיין אחסון קבצים ענק. נקודת אבטחה
אם אני מוחק דף באיש קשר
הצעות נתונים להודיע ​​לחברים של המשתמש שהוא הולך מתחת לאדמה, מחשש לרדיפה של החזקים של העולם הזה.

לבסוף, המבקשים למחוק את הדף "צור קשר"בשל העובדה שאף אחד לא אומר על הרשומות שלהם, הם עשויים להשאיר הודעה כי רק כמה חברים יצטערו על עזיבתם. במקרה זה, באמצעות מחולל מספרים אקראיים, זוג שמות מתוך חמשת החברים הראשונים של המשתמש מוצג.

הסר את הדף
כפי שהוזכר לעיל, המשתמש יכוללהיפטר הדף על ידי מחיקת ההודעה או בחירה "סיבה אחרת". לאחר מכן יופיע הודעה בעדכון החדשות של חבריו שהמשתמש מחק בשקט את הדף שלו.

אם תמחק את הדף "צור", לא תופיע אף אחת מהןמשתמשים לא יוכלו עוד לגשת למידע אישי: תמונות, סרטוני וידאו, פרטי קשר, לא ניתן לכתוב על הקיר. על ידי מעבר לדף המרוחק, המשתמשים יראו הודעה המציינת שדף המשתמש נמחק והמידע אינו זמין. מכל המידע שבדרך כלל מכיל פרופיל מסוג זה, רק השם ושם המשפחה יהיו גלויים, אפילו התמונה תוחלף בתמונה סטנדרטית, ששימשה גם קודם לכן כאשר הממשל חסם את המשתמש על דואר זבל.

אגב, מי שרוצה למחוק את הדף "Bאיש קשר "הוא בלתי נראה, הם יכולים להסיר את תיבת הסימון" לספר חברים "בתפריט, ואז לא יופיע הודעה בעדכון החדשות של החברים שלך.אולי, רק במקרה זה ניתן יהיה לראות את החלטת המשתמש ברצינות.

</ p>>
קרא עוד: