/ / פרטים על אופן מחיקת חשבון ב- "Youtube"

פרטים על אופן מחיקת חשבון ב- YouTube

משתמשים שיש להם ערוצים משלהםפופולרי videohosting "Yutub", חשבונות מקושרים לחשבון הראשי "גוגל". החברה היא הבעלים של השירות. לפיכך, אם יש לך רצון לדעת את התשובה לשאלה על איך למחוק את החשבון ב- Youtube (2014 עשה את המשימה הזו פופולרי במיוחד), אתה גם צריך למחוק את החשבון הראשי ב- Google. הדבר המעניין ביותר הוא שאם אתה בו זמנית להפעיל מספר ערוצים בו זמנית, אז במקרה זה הם ייחשבו חשבונות נפרדים, וכתוצאה מכך, אתה יכול למחוק אותם אחד אחד. היום נדבר על איך למחוק את החשבון ב "Youtube". בעיה זו כרגע יש פופולריות גבוהה בקרב משתמשים.

הטריק של המערכת

כיצד למחוק חשבון ב - YouTube - -
ב "Youtube" רישום החשבון הואקל יותר להסירה, אז היום החלטנו להביא לך הוראות צעד אחר צעד. באמצעות זה, אתה יכול במהירות לפתור את השאלה הנשקף. אז בואו נתחיל להבין כיצד למחוק חשבון ב- YouTube.

הוראות

כיצד למחוק את החשבון ב - YouTube 2014 - -
הדבר הראשון שיש לעשות הוא להיכנס, שאותו אתה מתכוון למחוק מאוחר יותר. כפי שאתה כבר בטח יכול להבין, לכל אחד מהם יש חשבון משלה ב- Google Plus ושירותים אחרים של החברה. בבת אחת יש צורך להזכיר כי לאחר למחוק את הערוץ על "Ютубе", את החשבון "Google Plus" גם נעלמת. אפשרות זו מתייחסת בעיקר למקרה שבו יש לך כמה דפים אישיים על המשאב. כמובן, בעיה זו נפתרה במהירות, ואתה צריך למחוק את כל החשבון. לאחר מכן, אנו חוזרים "Youtube", הכניסה לחשבון של ערוץ אחר יכול להתבצע כדלקמן. ראשית, להיכנס לשירות "גוגל", ולאחר מכן ללכת אירוח וידאו. לאחר מכן, תוכל לראות תמונה ליד השם שברצונך ללחוץ עליו. אם אתה מתקשה לנווט, שים לב שהאזור הרצוי נמצא בפינה הימנית העליונה. לאחר מכן עליך ללחוץ על הלחצן 'החלף חשבון' בתפריט שנפתח ולאחר מכן לבחור את הערוץ הרצוי שתתנתק. אנו ממשיכים לשלב הבא. לאחר שהערוץ פתוח, תוכל לעבור בבטחה לנושא כיצד למחוק את החשבון ב- "YouTube". עכשיו אתה צריך ללכת להגדרות הערוץ, ועל זה אתה צריך ללחוץ על ייעוד קטן כמו הילוך, ובתפריט שמופיע, בחר את הפרמטר הגדרות YouTube. הבא אתה צריך ללכת לקישור מתקדם, אתה יכול לראות את הפריט סקירה.

אישור

הרשמה ל- YouTube
כאשר הכל נעשה, אתה יכול לעבור בבטחהאל הנקודה השנייה. המשימה שלך היא ללחוץ על הלחצן מחק ערוץ, אשר בתרגום פירושו "מחק ערוץ". לאחר שתלחץ על לחצן זה, השירות יבקש ממך להזין את הנתונים האישיים שלך. ציין את פרטי הכניסה והסיסמה השייכים לחשבון, ולאחר מכן ייפתח דף חדש. אם עשית הכל כהלכה, ולאחר מכן על המסך תוכל לראות את הפלייליסטים שלך, אשר יוסרו עוד. זכור שלאחר ניקוי הערוץ, תאבד גם את כל המנויים שלך ואת ההערות שהם השאירו מתחת לסרטון.

הסרת גישה לשירותים אחרים

אז, עכשיו אתה יכול לעבור בבטחה אל הבאפסקה. אתה שוב צריך ללחוץ על כפתור מחק ערוץ - זה חייב להיעשות כדי למחוק לחלוטין את הערוץ. הדבר המעניין ביותר הוא שלאחר השלמת שלב זה, החשבון שלך ב- Google לא יימחק. לכן, תוכל להמשיך להשתמש בהם. עכשיו אתה צריך ללכת לשלב הבא - מחיקת את הדף "גוגל", אליו הערוץ היה קשור. חשוב לזכור שיש לך גישה לרשת החברתית של החברה פלוס. כדי להחליט כיצד למחוק את החשבון ב- YouTube לגמרי, עליך להיכנס ל- Google. זכור כי אתה לא יכול למחוק את הפרופיל הראשי שלך ללא עקבות על ידי כל השיטות, שכן השירות פשוט אין כזה פונקציה.

מחק את הדף

YouTube נכנס לחשבון
כאשר אתה כבר מחובר ל- Google, אתהעליך להפנות את סמן העכבר ללחצן 'דף הבית', ומתוך התפריט הנפתח בחר את הקטע הגדרות. לאחר שתלחץ על הדף החדש, עליך לגלול אותו עד הסוף, תוכל להבחין בלחצן 'מחק דף'. כעת עליך לאשר שברצונך למחוק את הדף, ולאחר מכן ללחוץ על פריט זה שוב. עליך לבדוק את כל השירותים לפני שתבצע אישור סופי שחשבונך נמחק. כמובן, עבור מתחילים זה עשוי להיראות מסובך. עם זאת, אם לקרוא בעיון את זה, אז לא צריך להיות שום קשיים.

נתאר את השלבים העיקריים של ההסרה.

  1. אנחנו נכנסים לערוץ.
  2. אנו מחפשים הגדרות חשבון נוספות.
  3. לחץ על סמל הערוץ בפינה השמאלית העליונה.
  4. פתח את הגדרות YouTube.
  5. בחר את הפריט "מידע כללי".
  6. לחץ על "מתקדם" בשם הערוץ.
  7. השתמש בלחצן "מחק".
</ p>>
קרא עוד: